Κατά του Γιώργου Παπανδρέου βάλλει η Δήμητρα Λιάνη με αφορμή τα 40 χρόνια από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981 και την υποψηφιότητα που ενδέχεται να βάλει για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, μέσω της ανάρτησής της «τα βάζει» με τον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας πως «διχάζει ό,τι απέμεινε στο ΠΑΣΟΚ».

Συγκεκριμένα, στο κείμενο που δημοσίευσε η Δήμητρα Λιάνη αναφέρει: 40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ  έχει ένα ακόμη  προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο:  «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες  στη Τουρκία»!  Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι  απαρνήθηκε ολοκληρωτικά  την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό  Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι!  Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν  πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός  αντίπαλος  και πολέμιος τους!

40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου…

Posted by Dimitra Liani Papandreou on Monday, October 18, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.