Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης, που νοσηλεύεται με κορονοϊό από το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Βασίλης Λεβέντης: Η κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbeast η εκ νέου διασωλήνωση του Βασίλη Λεβέντη δεν θεωρείται απαραίτητα μια κακή εξέλιξη. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν δεν περάσουν περίπου δύο 24ωρα από την αποσωλήνωση ενός ασθενούς δεν μπορεί αυτή να θεωρηθεί δεδομένη εξέλιξη στο επόμενο βήμα και η κατάσταση συνεχίζει να παραμένει ρευστή. «Η εκ νέου διασωλήνωση είναι πάντα μέσα στα ενδεχόμενα» μας είπαν και συμπλήρωσαν: «Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβεί παραπάνω από μια φορές, ειδικά σε έναν τόσο απρόβλεπτο ιό στον τρόπο που χτυπάει, όπως ο covid».

Ο Βασίλης Λεβέντης, έπειτα από τέσσερις ημέρες, αποσωληνώθηκε χθες, Τρίτη, αλλά η κατάστασή του παρέμενε κρίσιμη.

Σημειώνεται πως μετά την εισαγωγή του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στο νοσοκομείο, ξεκίνησε μια συζήτηση για το εάν είχε εμβολιαστεί ή όχι. Άνθρωπος του στενού του κύκλου δήλωσε στο Newsbeast ότι ο κ. Λεβέντης «δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, όχι επειδή δεν το ήθελε (τουναντίον το επιθυμούσε διακαώς) αλλά γιατί δεν του το επέτρεπαν στην παρούσα φάση οι θεράποντες ιατροί του».

Όπως τόνισαν, «πάσχει εδώ και χρόνια από διαβήτη και υπέρταση και για το λόγο αυτό υποβαλλόταν σε θεραπεία. Όταν τελείωνε ο κύκλος της θεραπείας θα εμβολιαζόταν, όπως άλλωστε εμβολιάστηκε και όλη η οικογένειά του. Το πρόβλημα της ρύθμισης του ζαχάρου τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.