Κατά όσων «ήρθαν στη ΝΔ από αλλού» βάλλει ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επιτίθεται σε όσους «σαμποτάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και προειδοποιεί πως «για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά και αποκλειστικά».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής γράφει στην ανάρτησή του: «Αν ύπουλος και σκοτεινός στόχος κάποιων που ήρθαν στη ΝΔ από αλλού -και τώρα υποδύονται τους θεματοφύλακες- είναι να υπονομεύσουν τη συντηρητική βάση του κόμματος, να σαμποτάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον σύρουν εν καιρώ σε συγκυβερνήσεις με την κεντροαριστερά, να ξέρουν ότι δεν θα τους αφήσουμε. Αν, πάλι, στόχος τους δεν είναι αυτός, αλλά ενεργούν με εγωπάθεια προς αυτοπροβολή, τότε πρόκειται απλά περί επικίνδυνων που προσφέρουν στον πρωθυπουργό και την παράταξη κάκιστες υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση, νεόκοποι συνοδοιπόροι και δολιοφθορείς της ΝΔ, που ποτέ δεν βγήκαν στο πεζοδρόμιο, ποτέ δεν αντιμετώπισαν τη βία της αριστεράς, ποτέ δεν ήταν στη ΔΑΠ ή την ΟΝΝΕΔ, ποτέ δεν εκτέθηκαν στη λαϊκή κρίση, ποτέ δεν έδωσαν τη μάχη της κάλπης για το κόμμα και τον αρχηγό, αλλά μόνο αναρτούν αποψάρες με στόμφο στο διαδίκτυο, να μαζευτούν, ειδεμή για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά και αποκλειστικά».

Αν ύπουλος και σκοτεινός στόχος κάποιων που ήρθαν στη ΝΔ από αλλού -και τώρα υποδύονται τους θεματοφύλακες- είναι να…

Posted by Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos on Monday, July 19, 2021

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.