«Ούτε τα ΜΑΤ ούτε οι μειοψηφικές καταλήψεις λύνουν τα προβλήματα της παιδείας»

Το Ποτάμι: Η αντιπαράθεσή τους συκοφαντεί την ίδια την επέτειο της ηρωικής εξέγερσης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:56
13/11/2014
«Ούτε τα ΜΑΤ ούτε οι μειοψηφικές καταλήψεις λύνουν τα προβλήματα της παιδείας»
3
loading

Ούτε η άγρια καταστολή, ούτε οι… φοιτητοπατέρες δίνουν λύση στα προβλήματα της παιδείας αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχετικά με τα πρωινά επεισόδια στη Νομική και υπογραμμίζει πως είναι καιρός «επιτέλους το έργο που παίζεται κάθε χρόνο στην επέτειο του Πολυτεχνείου».

«Ούτε τα ΜΑΤ, ούτε οι μειοψηφικές καταλήψεις λύνουν τα προβλήματα της παιδείας και της Δημοκρατίας, πολύ περισσότερο ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, επισημαίνοντας ότι «το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων δε χρειάζεται ούτε την αστυνομική καταστολή ούτε τις κομματικές παρατάξεις και τους φοιτητοπατέρες» καθώς «η άγονη και βίαιη αντιπαράθεσή τους συμβάλλει μόνο στη διαιώνιση της υποβάθμισης του δημόσιου πανεπιστήμιου και συκοφαντεί την ίδια την επέτειο της ηρωικής εξέγερσης».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar papaki

  Μερικοί λένε για τους παππάδες κλπ. Όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταργηθούν αυτού του είδους οι επέτειοι, ΙΣΩΣ έχουμε κάποια ελπίδα να πάμε μπροστά.

 2. avatar Mathitis93

  Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς εμετέ, αφ\' ης στιγμής υπερασπίζεσαι ολο το σύστημα που αβαντάρει τους καταστροφείς με αυτές τις ηλίθιες πορείες.

 3. avatar Thanatos

  ο ιταμος
  του ιταμου
  τον ιταμο
  ω ιταμέ
  Σα να μη πας καλά ρε Τακη....... ποταμός ρε ,ποταμός....... ακου ιταμός.......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει