Έντονη συζήτηση είχε προκληθεί από τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, όταν αναφερόμενος στην εστίαση και στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είχε πει: «Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ».

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω», επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μέσω ανάρτησής του στο Twitter σχετικά με την επικοινωνία που είχε σήμερα με τους εστιάτορες, μετά τη δέσμη μέτρων για τον κλάδο της εστίασης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη ότι «ήρθησαν οι παρεξηγήσεις» που προκάλεσε η δήλωσή του «και προχωρούμε άψογα την συνεργασία μας».

Συγκεκριμένα ο υπουργός έγραψε: «Συμμετείχα στην συνεδρίαση του ΔΣ του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.), υπό τον κ. Καββαθά, όπου τους ενημέρωσα για τη νέα δέσμη μέτρων που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Εστίαση. Ήρθησαν οι παρεξηγήσεις που προκάλεσε η δήλωση μου και προχωρούμε άψογα την συνεργασία μας».

Με άλλη σχετική ανάρτησή του ο υπουργός έγραψε: «Συμμετείχα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα σε συνάντηση με εστιάτορες όπου και συζητήσαμε τα προβλήματα του χώρου τους και ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέα δέσμη μέτρων για τον κλάδο της εστιάσεως. Δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω!».