Αιχμές κατά της ηγετικής ομάδας Κασιδιάρης αφήνει με άρθρο του στην κομματική εφημερίδα «Εμπρός» ο Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγο πριν την τοποθέτησή του σήμερα στη Βουλή. Ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής μιλά για φαινόμενα παλαιοκομματισμού και πολικαντισμού, που χαρακτηρίζουν ένα αστικό και όχι ένα επαναστατικό κόμμα.

«Δυστυχώς δεν έλειψαν τα φαινόμενα παλαιοκομματισμού, πολιτικαντισμού, φαινόμενα, τα οποία χαρακτηρίζουν ένα αστικό και όχι επαναστατικό κόμμα. Αυτό θέλετε για την Χρυσή Αυγή; Εγώ ΟΧΙ! Και να ξέρετε πως ο μεγαλύτερος εχθρός του κινήματος είναι όλοι αυτοί που λένε να αλλάξουμε», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», η διαφοροποίηση από την ηγετική ομάδα Κασιδιάρη γίνεται πιο έντονη στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, στο οποίο εμφανίζεται ολοσέλιδο πορτραίτο του Ν. Μιχαλολιάκου με τίτλο «536.442 Έλληνες μαζί του». Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι διευθύντρια της εφημερίδας είναι η Ειρήνη Δημοπούλου, σύζυγος του επίσης έγκλειστου Νίκου Παππά, καταλαβαίνει κανείς ότι οι αντιθέσεις μεταξύ των «εντός» και των «εκτός» Κορυδαλλού έχουν πλέον ενταθεί σε ακραίο σημείο, επειδή οι προφυλακισμένοι φοβούνται ότι η ομάδα Κασιδιάρη τους εγκαταλείπει προκειμένου να εξασφαλίσει το δικό της πολιτικό μέλλον.