Στο 1ο διαμέρισμα της Αθήνας (Εξάρχεια, Νεάπολη, Μουσείο και Πεδίο του Άρεως, Ευελπίδων, Άγιος Κων/νος, Άγιος Παύλος στην Πλατεία Βάθη, Ιστορικό Κέντρο, Ψυρρή, Πλάκα, Κουκάκι, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, Ιλίσια), με ποσοστό 59,82% και στο 6ο διαμέρισμα (Άνω Κυψέλη, Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής και Πλατεία Αττικής) με ποσοστό 54,15%, πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που αναδεικνύεται εκ νέου νικητής στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Καμίνης λαμβάνει 29 έδρες.

Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε τα υψηλότερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (Τρεις Γέφυρες, Κάτω Πατήσια, Θυμαράκια, Σεπόλια, Άγιος Μελέτης, Λόφος Σκουζέ, Κολοκυνθού, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος) με ποσοστό 54,43% και στο 3ο διαμέρισμα (Μαρκόνι, Βοτανικός, Ρουφ, Κεραμεικός- Μεταξουργείο, Ελαιώνας, Θησείο, Κάτω και Άνω Πετράλωνα) με ποσοστό 53,36%. Ο κ. Σακελλαρίδης λαμβάνει πέντε έδρες.

Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνουν από τέσσερις έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο κ. Νίκος Σοφιανός και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης λαμβάνουν από δύο έδρες. Από μία έδρα λαμβάνουν ο κ. Βασίλης Καπερνάρος, ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου και ο κ. Νίκος Αβραμίδης.

Ο κ. Γ. Μώραλης, νέος δήμαρχος Πειραιά από την 1η Σεπτεμβρίου, έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (59,45%) και στο 3ο διαμέρισμα (58,29%), λαμβάνοντας 21 έδρες. Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό (50,44%) στο 1ο διαμέρισμα Πειραιά και λαμβάνει τρεις έδρες.