Ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα μέλη της ελληνικής κυβερνητικής αποστολής που μετέβησαν αεροπορικώς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποβλήθηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί ότι κανείς δεν πάσχει από κορονοϊό.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι επισκέφθηκαν το παλάτι του διαδόχου εξετάστηκαν ξανά, αφού τους πήραν υποχρεωτικά δείγμα οι υγειονομικοί υπάλληλοι του ομοσπονδιακού κράτους, στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν. Αλλιώς δεν θα μπορούσαν να μπουν στην αίθουσα του θρόνου, στο Άμπου Ντάμπι.

Δείγμα ελήφθη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υφυπουργό του και αρμόδιο για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια Κώστα Φραγκογιάννη, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, από τη διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού κυρία Ελένη Σουρανή και από τον πρεσβευτή της χώρας μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Διονύση Ζώη.

Όλα βγήκαν αρνητικά, οπότε εισήλθαν άπαντες στον επιβλητικό χώρο λίγες ώρες αργότερα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.