Μώραλης: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με μειώνει για να αποκομίσει οφέλη

«Θα συγκρουστώ με όποιον χρειαστεί για τον Πειραιά»


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2014
10:25
21/05/2014
Μώραλης: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με μειώνει για να αποκομίσει οφέλη
2
loading

Στις κατηγορίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι ο Γιάννης Μώραλης κατεβαίνει στον Πειραιά με τις «πλάτες» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Μώραλης απαντά: «Εγώ θέλω ισχυρούς ανθρώπους δίπλα μου. Να έχουν ένα βάρος και ένα κύρος για να κάνουμε την ανατροπή στον Πειραιά».

Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μειώνει εμένα για να αποκομίσει οφέλη. Οι πολίτες θέλουν έναν άνθρωπο να τους κοιτάει στα μάτια και να είναι ειλικρινής». Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να εκφράσει το νέο. «Δεν έχω παρελθόν πολιτικό αν και έχω πολιτικό στίγμα. Στις μέρες μας δεν είναι καλό να λες ότι εκλέγεσαι 25 χρόνια γιατί εκφράζεις το παλαιό και όχι το νέο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και κάλεσε τους ψηφοφόρους του κ. Δρίτσα να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. Έκκληση έκανε και στους πολίτες να συμπορευθούν μαζί του. «Καλώ τους πολίτες να έρθουν μαζί μας και να επιλέξουν το σωστό. Να έρθουν όλοι μαζί να αλλάξουμε τον Πειραιά», τόνισε.

Ο κ. Μώραλης πάντως ξεκαθάρισε ότι θα συγκρουστεί με όποιον χρειαστεί για τον Πειραιά. Και ανέφερε ότι είναι κεντροαριστερός.

Υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός παίζει ρόλο στην εκλογική του μονομαχία αλλά απέδωσε αυτό το ρόλο, λέγοντας πως: «Αν εργαστείς σκληρά, αυτό αναγνωρίζεται. Ο Πειραιώτης δεν ψηφίζει με βάση το χρώμα της φανέλας». Και τέλος τόνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ περιφερειακός σύμβουλος και γι’ αυτό πρότεινε στον Βασίλη Μιχαλολιάκο να ενημερώνεται καλύτερα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Tsouxtra

    \"Εγώ θέλω ισχυρούς ανθρώπους δίπλα μου. Να έχουν ένα βάρος....\" - Τολμώ την μαντεψιά..... Μαρινάκης ?
    Το κύρος αναζητείται......

    1. avatar Πέτρος Π

      Κάποιοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και δεν έχουν πρόβλημα να εκτίθενται στην ψήφο του λαού. Κάποιοι άλλοι είναι που φοβούνται και υποστηρίζουν κάτω από το τραπέζι υποψήφιους δημάρχους, Μόνο που η χαρά τους ή το μένος τους δεν τους αφήνουν να κρυφτούν και δίνονται μόνοι τους μέσω tweeter . Ας αφήσουμε τα ψέμματα και τη λάσπη και ας μιλήσουμε για πολιτική ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει