«Δε θα συμπράξω στη δημιουργία πολεμικού κλίματος», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ανέφερε ότι οι εκλογές για εκείνον είναι γιορτή σημειώνοντας ότι «είναι η κορύφωση της Δημοκρατίας».

Ο κ. Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις καταγγελίες στο λιμάνι περί εξαναγκασμού πολιτών να ψηφίσουν τον αντίπαλό του, Γιάννη Μώραλη, έκανε έκκληση «να αφήσουμε απερίσπαστους τους πολίτες να εκτελέσουν το δικαίωμά τους». Και ξεκαθάρισε ότι «Είμαι έτοιμος να δεχθώ την οποιαδήποτε ετυμηγορία».

Όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πολιτεύεται και εκλέγεται στον Πειραιά τα τελευταία 25 χρόνια και γι’ αυτό μπορεί να κοιτάζει τον πολίτη στα μάτια.

«Κάνω έκκληση από την Παρασκευή και μετά να τους αφήσουμε ήσυχους τους πολίτες. Να προσέλθουν ελεύθεροι έχοντας πάρει την απόφασή τους», επανέλαβε.

Και τόνισε: «Θέλω να ελπίζω ότι δε θα έχουμε φουσκωτούς έξω από τα εκλογικά τμήματα».

Πάντως, κάλεσε τον Γιάννη Μώραλη σε διάλογο και πρόσθεσε ότι η άρνησή του δεν εκπέμπει δημοκρατία.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μάλιστα χαρακτήρισε αποτυχημένο τον αντίπαλό του και τόνισε ότι χρησιμοποιείται από επιχειρηματικά συμφέροντα για να τον κάνουν δήμαρχο και να έχουν εκείνοι την εξουσία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά έκανε έκκληση να μην απέχουν από τις κάλπες οι πολίτες και να ψηφίσουν με γνώμονα το μέλλον του Πειραιά.