«Απών» είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από την τηλεμαχία που διοργάνωσε ο Σκάι μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Αθηνών. Με επιστολή του προς τον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Σπηλιωτόπουλος άφησε αιχμές για τη μη πρόσκληση όλων των υποψηφίων στο ντιμπέιτ, όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ανέφερε ακόμη πως ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ ότι θα πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ.

Στην τηλεμαχία συμμετέχουν και αναπτύσσουν τις θέσεις τους οι Γιώργος Καμίνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκος Σοφιανός, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Λεωνίδας Καπερνάρος.

Σχολιάζοντας την απουσία Σπηλιωτόπουλου, ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος δήμαρχος αποφεύγει να δώσει το «παρών», εκφράζοντας την έκπληξή του για την απόφαση αυτή.

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι ο πραγματικός λόγος που ο κ. Σπηλιωτόπουλος απουσίασε είναι γιατί δεν έχει επιχειρήματα και προτάσεις. «Η άγνοια δεν τον έφερε εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο καθένας κρίνεται σχολίασε ο κ. Σοφιανός, για φυγομαχία του υποψήφιου δημάρχου έκανε λόγο ο κ. Σακελλαρίδης, ενώ ο Λ.Καπερνάρος απάντησε: «Εμείς θα είμαστε παρόντες όπου μας καλείται και δεν μας καλείτε. Κανένα σχόλιο».