Τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας διοργάνωσε την Παρασκευή ο Σκάι, στη διάρκεια της οποίας οι Γιώργος Καμίνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκος Σοφιανός, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Λεωνίδας Καπερνάρος ανέπτυξαν τις θέσεις τους. Από το ντιμπέιτ απουσίαζε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε ενοχλημένος από τη μη πρόσκληση όλων των υποψηφίων, δηλαδή του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο νυν δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης τόνισε πως προτεραιότητά του είναι να σωθεί ο δήμος από τη χρεοκοπία, ενώ δεσμεύθηκε να έρθουν περισσότεροι πόροι από την Ε.Ε.. Σημείωσε ακόμη ότι χρειάζεται μητροπολιτικός δήμος, καθώς η Αττική δεν μπορεί να λειτουργήσει με τόσους δήμους.

Από την πλευρά του, ο Νικήτας Κακλαμάνης διέψευσε ότι ο δήμος σώθηκε από τη χρεοκοπία και κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο για ανυπαρξία έργου. Ο ίδιος έθεσε τέσσερις προτεραιότητες: ασφάλεια, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αξιοπιστία.

Να δοθεί ανάσα στη λαϊκή οικογένεια με μείωση τελών στους επαγγελματίες, στήριξη των μάχιμων συνεργείων του δήμου (ηλεκτροφωτισμός, παιδικές χαρές, πράσινο), ζήτησε ο Νίκος Σοφιανός. Παράλληλα, δεσμεύθηκε να μπει τέλος στο κυνήγι του επαγγελματία με πρόστιμα.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι ο δήμος χρειάζεται κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική προστασία, ποιότητα ζωής (μικρές καθημερινές ανάγκες των πολιτών), πολιτισμός και στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας στο κέντρο και στις γειτονιές. Ο ίδιος έθεσε θέμα δημοτικών τελών και αναφέρθηκε στο τρίπτυχο δημοκρατία-συμμετοχή-διαφάνεια.

Ο Βασίλης Καπερνάρος κατηγόρησε τον δήμαρχο για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων, ενώ δεσμεύθηκε να καταργήσει τα πρόστιμα.