Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Αρης Σπηλιωτόπουλος, αφού επισκέφτηκε την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο στην περιοχή του Κολωνού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθώ διαχρονικά το έργο του πάτερα Αντωνίου και της «Κιβωτού του Κόσμου», ένα έργο το οποίο εκπλήσσει διαρκώς, όχι μόνο με την αποτελεσματικότητα του αλλά κυρίως με τη μεγάλη του αγκαλιά για όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν ανάγκη για περισσότερη αγάπη, περισσότερη στοργή και περισσότερη φροντίδα.

Ο Πάτερ Αντώνιος και η «Κιβωτός της Αγάπης» αποτελεί μία γέφυρα ανάμεσα στις δύο Αθήνες, την Αθήνα της ευημερίας από τη μια και από την άλλη πλευρά την Αθήνα της ανέχειας, της φτώχειας, της Αθήνας που έχει την ανάγκη της στήριξης όλων.

Θέλω να πιστεύω ότι το παράδειγμα αυτό θα το ακολουθήσουμε πολλοί, γι’ αυτό και είμαι εδώ, συμβολικά και ουσιαστικά με δώρα αγάπης. Να δώσω ένα μήνυμα συμπαράστασης, αλλά και πρόσκλησης να το ακολουθήσουν πολλοί, έτσι ώστε τελικά να υπάρχει μία Αθήνα, μία γειτονιά, μία πόλη και αυτή να είναι η πόλη της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και πάνω από όλα της αγάπης».

Ο πατέρας Αντώνιος καλωσόρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας στην «Κιβωτό του Κόσμου» Αρη Σπηλιωτόπουλου, επισημαίνοντας:

«Εδώ στην «Κιβωτό του Κόσμου», δίνουμε μια μεγάλη μάχη και ένα μεγάλο αγώνα με όλο αυτόν τον πληθυσμό, τον οποίο εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε στην αξιοπρέπεια του. Οπότε είναι καλοδεχούμενος εδώ ο κ. Σπηλιωτόπουλος και είναι μεγάλη χαρά για εμάς και για όλους εδώ. Έτσι θα γνωρίσει τα προβλήματα μας και θα αναμένουμε την στήριξη του».