«Δε μετάνιωσα γι’ αυτά που έχω πει», ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μετά το «διαζύγιό του» με την Κουμουνδούρου, μίλησε για τη 17Ν, δηλώσεις για τις οποίες ήρθε σε ανοιχτή κόντρα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι προκηρύξεις της 17Ν ήταν βαμμένες με αίμα κυριολεκτικά. Δημοσιεύονταν λόγω των εγκλημάτων, επειδή σκότωναν και σκότωναν για να δημοσιεύσουν», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι μπήκαν φυλακή, και με τόσο βαριές ποινές, για τα εγκλήματά τους».

Υποστήριξε ότι η ΝΔ εκμεταλλεύτηκε αυτό το θέμα. Ξεκαθάρισε πάντως ότι «Δε θα πήγαινα μάρτυρας υπεράσπισης στη 17Ν».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα πάει σε κάποιο κόμμα, είπε ότι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο. Αλλά, συμπλήρωσε, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του και στο ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω, ούτε υπάρχει διάθεση να με ξαναδεχτούν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Δεν μου είπαν να φύγω. Αυτό που μου είπαν είναι ότι εμείς δε διώχνουμε κανέναν και δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι». «Κανείς δεν με αντιμετωπίζει ως πράκτορα τώρα», συμπλήρωσε.

Πάντως, όπως είπε, η έδρα δεν του ζητήθηκε αλλά ακόμη κι αν συνέβαινε αυτό, εκείνος δεν θα την επέστρεφε. «Δε μου είπε ο κ. Τσίπρας για την έδρα. Αν μου τη ζητούσε, θα του έλεγα όχι», κατέληξε.