Στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ βρίσκονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ρωτούν τον εισαγγελέα να τους πει ποιος είναι ο υπεύθυνος για την απαγόρευση εισόδου τους στο κτήριο της ΕΡΤ.

Ο εισαγγελέας όμως δεν απαντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Βούτση που επιμένουν να μάθουν γιατί δεν μπορούν να μπουν στο Ραδιομέγαρο.

«Δεν μας άφηναν επί 2,5 ώρες να προσεγγίσουμε το ραδιομέγαρο. Καλούμε τον κόσμο να εκφράσει την αλληλεγγύη του. Είναι έξω από κάθε λογική να απαγορεύουν την είσοδο στο Ραδιομέγαρο ή την πρόσβαση σε αυτό, που ήταν ο ναός της ενημέρωσης εδώ και χρόνια. Ο εισαγγελέας κρύβεται, λέει ότι δεν είναι υπεύθυνος για την επιχείρηση. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και θα ζητάμε διαρκώς να μπούμε στο Ραδιομέγαρο» δήλωσε ο Νίκος Βούτσης.

Στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής από νωρίς το πρωί βρίσκεται ο Δημήτρης Στρατούλης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Θ. Μπαλασόπουλος από την ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.ά.

Πάντως, τόσο οι βουλευτές όσο και οι εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ ζητούν εδώ και πολλή ώρα να βρίσκονται μπροστά στην καταγραφή που γίνεται στο κτήριο του Ραδιομεγάρου, αλλά δεν τους επιτρέπεται η είσοδος.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ