Παγιώνεται το έκτακτο «χαράτσι» με τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Κι αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση των πολιτικών κομμάτων.

«Για μια ακόμη φορά θα πληγεί η μεσαία τάξη. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο υπουργείο Οικονομικών και να κάνουν βελτιώσεις στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο», ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που πολλές φορές έχει αντιδράσει απέναντι στο κόμμα του, είπε: «Είναι άλλο πράγμα να γίνεται μία φοροεπιδρομή που φέρνει και εμάς τους βουλευτές σε πολύ δύσκολη θέση».

Και πρόσθεσε ότι πρέπει να προβληματιστούν οι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών για την σιωπηλή οργή της μεσαίας τάξης. «Θα συνιστούσα σε κάποιους κυρίους να αφουγκραστούν αυτή τη σιωπή. Πολλοί από αυτούς θα έχουν πρόβλημα με το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ», ανέφερε προσθέτοντας ότι: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η κοινωνική συνοχή. Αναφέρομαι και σε ανθρώπους που έχουν επιλέξει να ψηφίσουν και τη Νέα Δημοκρατία. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως και οι περισσότεροι, πιέζονται πολύ και αυτή η αγωνία τους πρέπει να γίνει σοβαρή σκέψη».