Στο Κουβέιτ ο Νίκος Δένδιας για την προώθηση των διμερών σχέσεων

Ο υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί επαφές για την προώθηση των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:11
19/11/2019
Στο Κουβέιτ ο Νίκος Δένδιας για την προώθηση των διμερών σχέσεων
1
loading

Στο Κουβέιτ βρίσκεται την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου πραγματοποιεί επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου του Κουβέιτ Marzouq Al- Ghanim. Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις και οι διμερείς σχέσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του Sir Bani Yas Forum, στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ και να πραγματοποιήσει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών εντάσσεται στον στόχο της Ελλάδας να ενισχύσει τις επαφές με τον αραβικό κόσμο, να διευρύνει τη συνεργασία της και να ενεργήσει ως γέφυρα μεταξύ αραβικού κόσμου και Ευρώπης, όπως σημείωναν διπλωματικές πηγές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γύπας

    Να τους εξάγουμε κανέναν λάθρο μετανάστη!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει