Άφωνος έμεινε ο 63χρονος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Δημήτρης Βαγενάς όταν βγήκε από το σπίτι του και κατέβηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας για να πάρει το υπηρεσιακό του όχημα. Το αυτοκίνητο είχε κάνει «φτερά».

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με τον βουλευτή του Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο οποίος μας διηγήθηκε τι ακριβώς συνέβη: «Το περιστατικό έγινε ξημερώματα της Παρασκευής 8 του μηνός. Σπάσανε την σιδερόπορτα της πυλωτής, παραβίασαν την κλειδαριά, έβγαλαν έξω το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήταν κανένα πολυτελές, ήταν ένα Toyota Corolla των 1.400 κυβικών, πετρελαιοκίνητο».

Προφανώς και οι κλέφτες δεν γνώριζαν ότι έπαιρναν αυτοκίνητο που ανήκει στη Βουλή των Ελλήνων. Από την ίδια πολυκατοικία που μένει, στο Παλαιό Φάληρο, πριν από 2,5 μήνες είχαν κλέψει επίσης τη μοτοσυκλέτα ενός άλλου ενοίκου («ήταν μια αρκετά μεγάλη και ακριβή μηχανή»), ενώ όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγείλει το περιστατικό του είπαν ότι από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν σημειωθεί στην περιοχή… 443 αντίστοιχα συμβάντα.

Αναστατωμένος ο κ. Βαγενάς επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να του αναφέρει τα όσα συνέβησαν. «Δεν μου το διέρρηξαν, το πήραν όλο» του εξήγησε. Μάλιστα ως νέος βουλευτής φοβήθηκε προς στιγμήν μήπως είχε καμία επίπτωση. Ο κ. Κώστας Τασούλας τον καθησύχασε και οι αρμόδιες υπηρεσίες επικοινώνησαν με την εταιρεία που χορηγεί στους εκπροσώπους του έθνους αυτοκίνητα με leasing ώστε να υπάρξει άμεση αντικατάσταση. Όπερ και εγένετο.

Γ. ΣΑΡ.

(Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του βουλευτή στο Facebook)