Θα δοθούν 40 εκατ. ευρώ σε 266 δήμους για αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας

Η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1:01
16/11/2019
Θα δοθούν 40 εκατ. ευρώ σε 266 δήμους για αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας
4
loading

Με 150.000 ευρώ επιχορηγούνται όλοι οι δήμοι της χώρας με πληθυσμό κάτω των 50.000 κατοίκων για την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας και την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, διατίθενται για το σκοπό αυτό από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», συνολικά 40 εκατ. ευρώ για τους 266 δήμους της χώρας που πληρούν το πληθυσμιακό αυτό κριτήριο.

Μέσω της σχετικής πρόσκλησης, οι δήμοι αυτοί μπορούν να αποκτήσουν άμεσα μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας απορριμματοφόρα ή σάρωθρα προκειμένου να παρέχει ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar advouk 7

  Και μετα θα τις πουλησετε τις υπηρεσιες καθαριοτητας στους ιδιωτες κολλητους σας.....ουστ τρωκτικα χρεοκοπησατε την Ελλαδα....

 2. avatar manowarpasok

  Ok. Από τους διεστραμμένους ξαναγυρίσαμε στους διεφθαρμένους.

 3. avatar Αυστριακός

  Για τον ΕΝΦΙΑ που θα αποδίδεται στους δήμους μάλλον το ξεχάσατε υποθέτω. Προέχει το τάισμα των ημετέρων. Π.χ προσλήψεις νέας γενιάς κλπ.

 4. avatar Kritongr

  Δηλαδή, θα αγοράσουν καμιά '' μπέμπα ''? Θα σταματήσουν να σέρνουν τις σακούλες με τα σκουπίδια δεξιά αριστερά, ή να πετάνε τα πάντα στους κάδους ανακύκλωσης? Σιγά μην γίνει τίποτα... Στην βρώμα είμαστε και θα είμαστε..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει