Τσιάρας: Όλοι μαζί ενωμένοι στην εποχή των μεγάλων προκλήσεων

Το μήνυμα του υπουργού Δικαιοσύνης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από την Καρδίτσα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:33
28/10/2019
Τσιάρας: Όλοι μαζί ενωμένοι στην εποχή των μεγάλων προκλήσεων
1
loading

«Όλοι μαζί ενωμένοι, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό». Αυτό τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μετά το πέρας της παρέλασης στην Καρδίτσα, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

«Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, σηματοδοτεί, το βαρύ φόρο θυσίας που έχει καταθέσει η πατρίδα μας, σε αυτή τη διαρκή της προσπάθεια για ελευθερία και δημοκρατία» είπε ο κ. Τσιάρας και συνέχισε:

«Ταυτόχρονα μεταφέρει και ένα σύγχρονο μήνυμα: ότι όλοι μαζί ενωμένοι, σε αυτή την εποχή των μεγάλων προκλήσεων, με ζητήματα ανοικτά που αφορούν στην πατρίδα μας, με ζητήματα ανοικτά που αφορούν στην οικονομία, στην κοινωνία την ίδια, πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο, για την κοινωνία του σήμερα, για τις επόμενες γενεές».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

    Πεθαίνει για τη σημαία, για την πατρίδα και τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών ο ήρωας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. Οι αλβανικές αρχές δεν δίνουν το σώμα του για ιατροδικαστική εξέταση αμέσως ώστε κρύβονται οι συνθήκες θανάτου του, ούτε έχουν βγάλει πόρισμα μέχρι τώρα, ούτε αναφέρουν τι πιέσεις προηγήθηκαν μέρες προτού τον δολοφονήσουν να μην αναρτήσει ελληνικές σημαίες σε εθνική επέτειο όπως δικαιούνταν. Ο κ. υπουργός Δικαιοσύνης δεν θα πει κάτι γιαυτές τις παρανομίες;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει