Τις προτεραιότητές του ως υπουργός Υγείας παρουσίασε την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 αποκάλυψε ότι συναντήθηκε και θα συναντιέται συχνά με τους προκατόχους του στο υπουργείο, των οποίων, όπως είπε, «η δουλειά είναι πολύ καλύτερη από αυτή που πολλοί είχαν εντύπωση ότι ήταν»

«Είχα συνάντηση χθες ενδελεχή με τον Λυκουρέντζο, τώρα με τον Σαλμά και θα έχω ίσως και μέσα στη μέρα με το Λοβέρδο» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Θα τους δω όλους. Θα τους βλέπω. Για τον εξής λόγο: διότι η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών πρέπει να αξιοποιηθεί για το καλό των πολιτών».

Ο ίδιος μίλησε και για τις επικείμενες συναντήσεις με την τρόικα: «Χθες, έκανα μια πρώτη σύσκεψη και έχουμε με την τρόικα συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη. Ηταν πολλοί εδώ, και από την υπηρεσιακή ηγεσία. Και τους ρώτησα: “Ρε παιδιά, ποιο από όλα αυτά που μας ζητάνε πιστεύετε ότι είναι κακό που μας τους ζητάνε”. Είναι όλα απολύτως απαραίτητα και θα έπρεπε να τα έχουμε κάνει από μόνοι μας. Είναι αυτονόητα και πολύ λιγότερα από αυτά που μας έχουν πει να κάνουμε. Η πρώτη σκέψη των πολιτών για όλα αυτά είναι: “Μα καλά, δεν τα έχουμε κάνει;”» είπε χαρακτηριστικά ο νέος υπουργός Υγείας.