Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ ο Μάκης Βορίδης

Τον υπουργό συνοδεύουν ο υφυπουργός Κώστας Σκρέκας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9:20
15/07/2019
Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ ο Μάκης Βορίδης
4
loading

Στις Βρυξέλλες όπου και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τότε που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα ο Μάκης Βορίδης. Τον υπουργό συνοδεύουν ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), Κώστας Σκρέκας καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης.

Κύρια θέματα συζήτησης του Συμβουλίου είναι τα τρία προσχέδια των Κανονισμών της ΚΑΠ 2020-2027 τα οποία είχε παρουσιάσει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν και αφορούν το στρατηγικό σχέδιο, την οικονομική διαχείριση και την Κοινή Οργάνωση Αγοράς (ΚΟΑ).

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρίσκονται επίσης θέματα που αφορούν τη ζάχαρη, την αντιμετώπιση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, η καλή μεταχείριση των ζώων κατά τη διάρκεια μεταφοράς τους κατά τους θερινούς μήνες, η εφαρμογή ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών, ενώ θα γίνει αναφορά και στα συμπεράσματα από την τρίτη συνάντηση των υπουργών Γεωργίας της Αφρικανικής Ένωσης και της ΕΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2019.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Πλατσιαλόγος Αναρχικός

  Στη Φαρμα μας εχουμε χιμπατζη.....αλλα τον λενε πιθηκο.....εχει και γραβατα, παει και βολτα

 2. avatar PanosGianaros

  Θα δείξει ο Μάκης στους ομολόγους του , , , την σωστή χρήση του
  αγροτικού εργαλείου \' \' τσεκούρι \' \' , και πως μπορείς με ένα τσεκούρι
  να ρίξεις όχι μόνο κυπαρίσσι αλλά και , , , , μία Δημοκρατία . . !

 3. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Ο «ακτιβιστής» κύριος Βορίδης

  Ο αξιότιμος κύριος Βορίδης κουβαλάει πολλά κατά του πανεπιστημιακού ασύλου από την εποχή που ήταν φοιτητής τής Νομικής και έκανε αιματηρές επιθέσεις με τσεκούρι εναντίον των αριστερών φοιτητών της Σχολής, ως επικεφαλής των φασισταριών της νεολαίας του κόμματος Ε.Π.ΕΝ (Εθνική Πολιτική Ένωσις), το οποίο ίδρυσε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Στη θέση του αρχηγού της νεολαίας της Ε.ΠΕ.Ν ο δικτάτορας τοποθέτησε στην αρχή τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον οποίο αντικατέστησε στη συνέχεια ο μειλίχιος αστός κύριος Βορίδης.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_469.html

  1. avatar τριαλαρο

   δε βγήκα με κανέναν τσεκούρι στον δρόμο, ποτέ δεν ήμουν σε καμία νεολαία, αλλά είμαι τόσο κατά του πανεπιστημιακού ασύλου, που αν περνούσε από το χέρι μου χτες θα το καταργούσα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει