«Άσε τον Αλέξη και έλα σε μένα», με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Καμμένος απευθύνθηκε στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, προσκαλώντας τη στη«Δύναμη Ελληνισμού».

Η κα Μεγαλοοικονόμου μιλούσε για τον καβγά που είχε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία λέγοντας: «Δεν θα μου πει η Καββαδία τι θα κάνω». «Ζηλεύει» είπε για την Αννέτα Καββαδία ο Δημήτρης Καμμένος «γιατί θα ήθελε να είναι εκείνη εδώ δίπλα μου, αλλά το ζευγάρι εδώ είναι διαφορετικό».

Η πρόταση- όχι γάμου, όπως αστειεύτηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα- αλλά συμπόρευσης, ήταν ξεκάθαρη. «Είναι κεντρώα, είναι ήπιος άνθρωπος» συνέχισε για την παρακαθήμενή του. «Ταύροι είμαστε κι οι δύο» πρόσθεσε, «ταύροι σε υαλοπωλεία» σχολίασε εκείνη.

Στο ερώτημα τι θα απαντούσε στην πρόταση Καμμένου απάντησε: «Μμμμμ….εξαρτάται. Από την αγάπη που έχω στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική. Σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Είναι το άτομο που με εκφράζει. Αν μου κάνει την τιμή και με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια θα μπω» πρόσθεσε για τις εκλογές.

«Εγώ σου δίνω θέση στη Β’ Πειραιά» της είπε ο Καμμένος, «αν δεν με κάνεις αυτοκράτειρα του Βυζαντίου δεν έρχομαι. Θεοδώρα η Μεγάλη» του απάντησε εκείνη.

Στο ερώτημα αν θα κατέβαινε υποψήφια με τη ΝΔ είπε όχι. «Τσίπρας και ξερό ψωμί» είπε χαρακτηριστικά και εκτίμησε «από τις επαφές που έχει» πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει της Ευρωεκλογές 2019.