Για την απόφαση του Eurogroup ενημερώνει αυτή την ώρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Ήρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup» είπε ο κ. Σαμαράς, κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Παπούλια.

«Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Πρώτα η ανεργία, πρώτα η ανάπτυξη, με σύμμαχό μας γι΄ αυτό τη ρευστότητα», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι έτσι θα έχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και θα αλλάξουμε την ψυχολογία. Και κατέληξε: «Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε ενωμένοι».

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας, είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε, επισήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων και τόνισε ότι «eίναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε. Αναφέρατε δυο πολύ σοβαρά προβλήματα. Πρέπει να λυθεί η ανεργία, να χτυπηθεί η ανεργία των νέων και να μπορέσουμε να κάνουμε και βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη. Να ελαφρύνουμε αυτούς που τραβούν σαν αχθοφόροι τα βάρη. Πιστεύω ότι θα το πετύχετε και περιμένω ακριβώς και τις λεπτομέρειες αυτής της πολύ δύσκολης διαπραγμάτευσης.»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.