Σφοδρή επίθεση στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική του ομάδα, διαμήνυσε: «η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημά τους. Ενώθηκαν όλοι στον κοινό εχθρό, τη Χρυση Αυγή, και δεν ενώθηκαν κατά της τρόικας. Η Χρυσή Αυγή τους έχει γίνει ψύχωση. Όλα τα κόμματα έχουν γίνει ένα». Τόνισε ότι οι λόγοι είναι προφανείς. «Αυτή η λασπολογία ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση δημοσκόπησης που δείχνει τη Χρυσή Αυγή στην 3η θέση».

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε παράνομο και αντισυνταγματικό το Μνημόνιο, ενώ προειδοποίησε πως τα νέα μέτρα θα εξοντώσουν τους Έλληνες.

«Το ταμείο της χώρας το άδειασαν γιατί το έκλεψαν. Η Χρυσή Αυγή θα αποκαλύψει τους κλέφτες και θα αποδώσει δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε μέγα λάθος την πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει οικονομικό πρόγραμμα. «Εθνική ανάπτυξη και εθνική ανεξαρτησία, το οικονομικό σχέδιο της Χρυσής Αυγής» εξήγησε. Και είπε: «Θέλουν την Ελλάδα σκουπιδότοπο της Ευρώπης», αναφερόμενος στο θέμα του μεταναστευτικού.