Επικεφαλής του Ποταμιού και πάλι με 93,59% ο Σταύρος Θεοδωράκης

Απορρίφθηκε η πρόταση δέκα σημείων του Γιώργου Αμυρά


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:13
04/11/2018
Επικεφαλής του Ποταμιού και πάλι με 93,59% ο Σταύρος Θεοδωράκης
6
loading

Επικεφαλής του Ποταμιού επανεξελέγη ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ηλεκτρονική ψηφοφορία του 3ου Συνεδρίου της παράταξης.

Ειδικότερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αντιπρόεδρο τον Γιώργο Μαυρωτά, συγκέντρωσε το 93,59% των ψήφων, ενώ «λευκό» ψήφισε το υπόλοιπο 6,41%. Δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος.

Γραμματέας Οργανωτικού αναδείχθηκε ο Γιώργος Γκαρής και γραμματέας Στρατηγικών Δράσεων η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, με ποσοστό 72,82% (27,18% ψήφισαν λευκό).

Επικεφαλής της Νεολαίας Ποταμιού θα είναι οι Μαρία Δαμανάκη και Αναστάσιος Παππάς, που εξελέγησαν με ποσοστό 78,57% (21,43% λευκό).

Την πολιτική απόφαση του συνεδρίου ενέκριναν με την ψήφο τους το 90,33% των συνέδρων, έναντι 4% που την απέρριψαν και 5,67% που ψήφισαν λευκό.

Όσον αφορά στην πρόταση 10 σημείων του Γιώργου Αμυρά, αυτή απορρίφθηκε με ποσοστό 41,67%, έναντι 34,47% που ψήφισε θετικά και 23,86% που ψήφισε λευκό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Αποστάτες

  Αμυράς - Ψαριανός κοντά στην αποστασία. Ε, Μητσοτάκης είναι αυτός!

  1. avatar Οοοο

   Αυτός ο Αμυράς ήταν νομίζω οικολόγος, μετά μεταπήδησε στη δεξιά ΝΔ του Σαμαρά, όταν έγινε το Ποτάμι ήταν καταχαρούμενος που βρήκε την πολιτική του έκφραση και μεταπήδησε εκεί, τώρα που δε βλέπει το ρυάκι να μπαίνει στη Βουλή, θα ξαναπηδήξει στη ΝΔ; Όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από δεκαετία; Τι παριστάνει;

 2. avatar Ελληναρες

  Ένα μεγάλο ζήτω σε όλους τους [...] του ποταμιού !

 3. avatar ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

  Πολύ σοσιαλιστική μοναρχία μου μυρίζει αυτό...Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... Ω, Ναι! τον Τζέφρι, που εκλέχτηκε όταν του έδωσε "το μοναδικό δαχτυλίδι" της κομματικής εξουσίας ο βασιλιάς Σημίτης . Μεγάλος σοσιαλιστής! Και έριξαν στην κάλπη(ναι, χρειάστηκε, ως απαραίτητο αξεσουάρ ενός δημοκρατικού κόμματος) τον εξής έναν. Ο άλλος υποψήφιος αρχηγός ήταν το Λευκό. Όχι ότι θα έβγαινε, αφού δεν παρουσιάστηκε και δεν άκουσαν τις απόψεις του.Αλλά και να έβγαινε, λόγω μη προέλευσης, πάλι, ο εξής ένας θα έβγαινε! Πλουραλισμός! Απορώ πως κάνουν διάλογο εκεί στο Ποτάμι.Θεωρείται ότι ανήκει στις φ...ε... λαοκρατικές δυνάμεις.Ναι; ναι! Ναι; ναι! Ομοφωνία! Διαφάνεια! Τέρμα πια τα αστικά φιλελεύθερα αλισβερίσια υποψηφίων κάτω από το τραπέζι σε σκοτεινές κάμερες.Η γραμμή του κόμματος είναι μια.Τέρμα οι ρεβιζιονισμοί. Ένας είναι ο "πατερούλης", ο Ατσαλένιος Σταύρος! Κι επειδή έγινε με σύγχρονο ηλεκτρονικό τρόπο η ψηφοφορία, το κόμμα είναι στην πρωτοπορία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της ηλεκτρονικής δημοκρατίας! Ό,τι πιο προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό! Βλέπετε οι άλλοι να παίρνετε μαθήματα.Θέλετε κανένα σεμινάριο δημοκρατίας; Ξεχάστε τα παλιά κόμματα. Μπαίνει φρέσκος αέρας στην πολιτική!.. Τι;...χαμογέλασε, λένε, στον τάφο του ο Στάλιν; Προβοκάτσια, προβοκάτσια! για να διώξουν τον Μέγα Σταύρο από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.Εδώ δεν έδιωξαν τον Σαντάμ και τον Καντάφι,χαχαχα! ΣΤΑ-ΦΙΛΕΛΕ-ΔΙΑ-ΜΑΣ!

 4. avatar Παπάκι πάει στην Ποταμιά!

  Βρωμοποταμο του συστήματος!

 5. avatar Τι επικεφαλης

  Αφου 10 ατομα εμειναν δηλαδη 3 και ο κουκος....οεο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει