Τριβές προκαλεί στον Συνασπισμό η επιλογή του υποψηφίου που θα στηριχθεί στην Περιφέρεια Αττικής. Η διαφωνία μεταξύ στελεχών της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα  στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ, που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:00 με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.  

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, που συζήτησε το θέμα της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ χωρίς αποτέλεσμα και η συζήτηση θα συνεχιστεί σήμερα.

Απόψε αναμένεται να συνεδριάσει και η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε εκτιμάται ότι θα υπάρξει κατάληξη: είτε θα υπάρξει συμφωνία είτε θα επισημοποιηθεί η ρήξη στον σχηματισμό.

Ενώπιον επικρίσεων βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Συνασπισμού για τους χειρισμούς και τις πολιτικές επιλογές ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Την ώρα που η ηγεσία της Κουμουνδούρου επιμένει στην πρόταση του Αλέξη Μητρόπουλου, ο Αλέκος Αλαβάνος αναμένεται να ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητά του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.