Τη χθεσινή συνάντηση των τριών αρχηγών σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης στην πρωινή εκπομπή του Antenna, χαράκτηρίζοντάς την ως «άλλο από ένα επικοινωνιακό σόου για λόγους εντυπώσεων με στόχο τον επιμερισμό του κομματικού κόστους».

Ειδικότερα ο Δ. Παπαδημούλης σχολίασε σχετικά: «Η χθεσινή σύσκεψη δεν είναι τίποτα άλλο από ένα επικοινωνιακό σόου για λόγους εντυπώσεων με στόχο τον επιμερισμό του κομματικού κόστους ανάμεσα στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς. Η αλήθεια ειπώθηκε χθες, ωμά, από τον κ.Στουρνάρα: “έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα, μένουν ακόμη λίγα πράγματα να συζητηθούν και με την Τρόικα και ανάμεσα στους αρχηγούς”. Από τη στιγμή που και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης έχουν ήδη δηλώσει ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και θα ψηφίσουν τα μέτρα, όλα τα άλλα γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού.

Η πρόβλεψη είναι ότι την Τετάρτη θα “κλειδώσει” το πακέτο μέτρων, θα υπάρξουν και οριζόντιες περικοπές, ενώ το “μάρμαρο” θα κληθούν να το πληρώσουν για μια ακόμη φορά τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, μισθοί, συντάξεις, κοινωνικό κράτος».