Μέλη του ΚΚΕ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα με κεντρικό ομιλητή τον γγ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος θα ανακοινώσει τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Μ. Ανατολή, την Αν. Μεσόγειο, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην αποψινή του ομιλία στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, στην πλ. Συντάγματος, εναντίον των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και της εμπλοκής της Ελλάδας, κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα σε επαγρύπνηση, ετοιμότητα και ένταση της πάλης «που θα απαιτεί ‘καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στα επικίνδυνα σχέδια των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ’», κλείσιμο της βάσης της Σούδας και όλων των ξένων βάσεων στην Ελλάδα, επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών από τις αποστολές εκτός συνόρων και ισχυροποίηση της πάλης για αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

«Κανείς να μην πιαστεί στα δίχτυα του εθνικισμού που δηλητηριάζει τους λαούς, για να κρύψει ότι οι εργάτες σε όλες τις χώρες έχουν τον ίδιο αντίπαλο, τους εκμεταλλευτές τους, τους αστούς και το σάπιο σύστημά τους» τόνισε.

Η τροχαία έχει πάρει έκτακτα μέτρα στο κέντρο με την κυκλοφορία να κόβεται σταδιακά στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα αλλά και σε αυτούς από τους οποίους θα περάσει η πορεία.

dbjpodfpg6

Οι συγκεντρωμένοι θα κινηθούν μετά το τέλος των ομιλιών προς την αμερικανική πρεσβεία. Παρούσα στην συγκέντρωση είναι και η Αλέκα Παπαρήγα.

dbjpodfpg9 dbjpodfpg8 dbjpodfpg7 dbjpodfpg5 dbjpodfpg4 dbjpodfpg3 dbjpodfpg2 dbjpodfpg1 fioghfidoh4 fioghfidoh3 fioghfidoh2 fioghfidoh1