Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, είχε σήμερα ο τέως πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο αυτές τις μέρες.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και την Ανάσταση και συζήτησαν θέματα σχετικά με το έργο της Αρχιεπισκοπής και τη βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, μέσω των συσσιτίων, αλλά και με άλλους τρόπους.

Αποχωρώντας από την Αρχιεπισκοπή, ο κ. Παπανδρέου και συνοδευόμενος από τον κ. Ιερώνυμο, συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο, πνευματικό πατέρα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, όπως ο ίδιος είπε. Οι τρεις τους αντάλλαξαν ευχές για τις μέρες του Πάσχα και συνομίλησαν για λίγο, για την προσφορά της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά και εκείνης της Αμερικής, όπως και για την επίσκεψη του κ. Δημητρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά συνεργατών του κ. Παπανδρέου, η απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την ομιλία του κ. Βενιζέλου στη Βουλή, οφείλεται, ακριβώς, στην κλεισμένη, από χθες, συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ για την ομιλία του διαδόχου του στο ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί.