Τι συμφώνησαν Κοτζιάς-Ντιμιτρόφ στη Βιέννη για το Σκοπιανό

Πολύωρη συζήτηση είχαν σήμερα μαζί με τον Μάθιου Νίμιτς


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:17
13/02/2018
Τι συμφώνησαν Κοτζιάς-Ντιμιτρόφ στη Βιέννη για το Σκοπιανό
2
loading

Τις προσπάθειές τους, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για την εξεύρεση μίας αμοιβαία αποδεκτής λύσης γύρω από το ζήτημα του ονόματος, συμφώνησαν να συνεχίσουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς και της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμιτρόφ κατά τη διάρκεια πολύωρης συζήτησης που είχαν σήμερα από κοινού στην τρίτη έδρα του ΟΗΕ στη Βιέννη με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του Διεθνούς Οργανισμού, Μάθιου Νίμιτς.

Η από κοινού συνάντηση των τριών, είχε αρχίσει στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, ακολούθησε το μεσημέρι κοινό γεύμα εργασίας στις εγκαταστάσεις της τρίτης έδρας των Ηνωμένων Εθνών, για να συνεχιστεί κατόπιν και να ολοκληρωθεί στις 17:40 ώρα Ελλάδας, χωρίς κατόπιν να υπάρξουν κάποιες δηλώσεις.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναχώρησε αμέσως μετά από τη Βιέννη επιστρέφοντας αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar 100% ΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ…ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ…

    ΑΛΛΑΓΗ... ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ... ΑΡΘΡΟ 3... ΚΑΙ... ΑΡΘΡΟ 49... ΤΩΡΑ

  2. avatar Τηλεθεατής

    Ε βέβαια, πως να συμφωνηθεί κάτι αν δεν επιστρέψει από την Άγκυρα πού κλήθηκε για διαβουλεύσεις ο Πρωθυπουργός της ΦΥΡΟΜ , μόλις άρχισε να κινείται κάτι για το όνομα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει