Λυκουρέντζος: Να αποκρούσουμε ακραίες συμπεριφορές

«Μικρές συγκεντρώσεις και μεγαλύτερη επικοινωνία», το πνεύμα της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:38
20/03/2012
Λυκουρέντζος: Να αποκρούσουμε ακραίες συμπεριφορές
1
loading

«Στη ΝΔ σχεδιάζουμε την εκλογική μας εκστρατεία στο "πνεύμα", μικρές συγκεντρώσεις, μεγαλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και να αποκρούσουμε τις όποιες ακραίες συμπεριφορές, που, ενδεχομένως, σχεδιάζονται από ορισμένους κύκλους να εκδηλωθούν, να ναρκοθετήσουν την ομαλή πορεία της χώρας προς τις εκλογές», τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ πρόσθεσε ότι «έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι στη σκέψη ορισμένων πολιτικών παραγόντων επικρατούν τέτοιες αντιλήψεις για ακραίες συμπεριφορές».

Ο γραμματέας της ΝΔ κατηγόρησε για λαϊκισμό πρώην στελέχη της ΝΔ, αλλά και την Αριστερά και πρόσθεσε:

«Ο λαϊκισμός δεν έχει τη διάκριση από πού προέρχεται. Είναι λαϊκισμός. Εκείνοι που έχουν τις εύκολες και μαγικές λύσεις, ανήκουν στο σύνολο του πολιτικού φάσματος της χώρας. Δεν με εντυπωσιάζει αυτό, διότι κι αυτοί, που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ κι αυτοί που ανήκουν στην Αριστερά, ταυτίζονται».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar PATOULIS

    δεν έχετε καταλάβει ότι πολλές από αυτές τις συμπεριφορές προέρχονται απο αυτούς που μέχρι προ΄σατα σας ψήφιζαν και το κυριότερο σας πίστευαν και τώρα φέρονται έτσι επειδή τους απογοξτεύσατε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει