Την παρουσία περίπου 20 ατόμων του ακροδεξιού χώρου ορισμένα από τα οποία για να καμουφλαριστούν φορούσαν γυαλιά, ακόμη και γυναικείες περούκες και κρατούσαν μεταλλικά αντικείμενα, καταγγέλει ο βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στο thebest.gr και σχολιάζοντας τη χθεσινή επίθεση στο χώρο όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση στελεχών της Ν.Δ. στην Κάτω Αχαία, όπου ο ίδιος ήταν ομιλητής.

Τα άτομα αυτά, όπως λέει ο βουλευτής, ήταν κάθε άλλο παρά αγανακτισμένοι πολίτες και δεν «μπούκαραν» όπως έλεγαν αρχικά οι πληροφορίες, μέσα στο χώρο, αλλά τα έκαναν γυαλιά καρφιά, έξω απο αυτόν.

Κάποια στιγμή ο βουλευτής ζήτησε να πάρουν το λόγο ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους πολίτες και να πάει μέσα στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους. Τότε, όπως λέει ο κ. Νικολόπουλος, μπήκαν στην αίθουσα δύο άτομα τα οποία κάθε άλλο παρά να τοποθετηθούν και να πουν τις θέσεις τους ήθελαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο ακόμη και να πετάξουν κάτω τα μικρόφωνα.Ακολούθησε έφοδος και από άλλους συγκεντρωμένους.