Ποια στελέχη προτείνει η ΝΔ για τη νέα κυβέρνηση

Αβραμόπουλος, Δήμας, Μουρμούρας, Αρβαντιτόπουλος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:03
10/11/2011
Ποια στελέχη προτείνει η ΝΔ για τη νέα κυβέρνηση
2
loading

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, στη νέα κυβέρνηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Αβραμόπουλος, Δήμας Μουρμούρας και Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα. Από τη ΝΔ τονίζουν ότι οι προτάσεις αυτές έχουν στόχο έχουν να βοηθήσουν την κυβέρνηση, ενώ όπως τονίζεται χαρακτηριστικά κατατέθηκαν στην κυβέρνηση χωρίς διαπραγμάτευση.

Προσθέτει ότι δεν συζητήθηκαν συγκεκριμένα υπουργεία, ούτε το αν η κυβέρνηση θα έχει θέσεις αντιπροέδρων, θέματα που θα αποφασίσει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι «με την συμμετοχή μας ανατρέπουμε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου και στηρίζουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο μια μεταβατική κυβέρνηση με συγκεκριμένο στόχο να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και οδηγηθεί σε εκλογές».

Καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είχε πει ότι μόνο μη κοινοβουλευτικά στελέχη θα μετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση, η ΝΔ αναφέρει ότι «ο κ. Αβραμόπουλος επέλεξε ο ίδιος να παραιτηθεί για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ntinos Tseronis

    Ας ελπισουμε οτι θα μεινουν κανα δυο χρονια για να μηπως βαλουν σε καποια ταξη τα πραγματα, αποστασιοποιημενοι απο κομματα. συντεχνιες και συμφεροντα.

  2. avatar Madrugada

    από τους πιο καθαρούς της Δεξιάς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει