Άρνηση της Τσατάνη να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Θεσμών

Χριστοδουλοπούλου: «Ανοίκεια και επιθετική» η απόφαση της εισαγγελέως Εφετών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:21
24/05/2016
Άρνηση της Τσατάνη να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Θεσμών
2
loading

Ολοκληρώθηκε για σήμερα και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου, η ακρόαση της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, με αφορμή την υπόθεση της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, και τις καταγγελίες της για παρεμβάσεις στο έργο της, σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, στην τέταρτη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής, απέρριψε για άλλη μια ακόμα φορά τους ισχυρισμούς περί παρέμβασης του σε θέματα δικαιοσύνης, και επανέλαβε ότι η συνάντηση με την κ. Τσατάνη έγινε με δική της πρωτοβουλία χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο της.

«Ανοίκεια και επιθετική» χαρακτήρισε από την πλευρά της η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών Τασία Χριστοδουλοπούλου, την άρνηση της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνης τόσο στο να παρουσιαστεί και να καταθέσει στην Επιτροπή όσο και να αποστείλει στα μέλη της τη δικογραφία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

«Η κ. Τσατάνη ενεργεί ως εισαγγελέας Εφετών και εξέδωσε εισαγγελική διάταξη που απορρίπτει το αίτημα της προέδρου της Επιτροπής Θεσμών. Αν η επιτροπή μας θέλει να αντιδράσει, μπορεί να ακολουθήσει την δικονομική οδό που θα καταλήξει σε έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών. Άρα δεν υπάρχει Τσατάνη εδώ αλλά Εισαγγελία Εφετών», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νίκος χασαπης

    Αυτή την πτν την πρωοριζω για την Γαύδο

    1. avatar Dim Kent

      Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξε. ΟΛΟΥΣ στην Γαύδο!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει