Για διχαστική πολιτική κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Μονίμως, ο κ. Τσίπρας αναζητά μία διαχωριστική γραμμή για να μπορέσει να υπάρξει όλη η πολιτική πορεία η δική του και του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια της κρίσης, τότε που η χώρα χρειαζόταν τη μεγαλύτερη δυνατή ομόνοια. Ήταν μία πολιτική και μία επένδυση διχαστική», τόνισε και πρόσθεσε:

«Βεβαίως, αυτός ο διαχωρισμός και ο διχασμός κατέρρευσε όταν έφερε το δικό του μνημόνιο. Όταν δεν μπορούσε να έχει αυτή τη διχαστική λογική των γερμανόφιλων και των επαναστατών, κατασκεύασε το άλλο, το νέο και το παλιό, και ξαναγύρισε στην ομάδα Σαμαρά όταν έχουμε αλλάξει ηγεσία».

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σημείωσε πως «ο κ. Μεϊμαράκης έχει συγκεκριμένη αντίληψη για τα πράγματα» και εξήγησε: «Οι πολιτικές μετράνε, τα πρόσωπα θα ακολουθήσουν τις βασικές πολιτικές και μάλιστα σε μία κυβέρνηση εθνικής ομάδας».