Ο Κώστας Αϊβαλιώτης βάζει πλώρη για τις ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα». Όπως είπε ο ίδιος, «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

Ανάμεσα στα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» είναι και ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας, σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε.

«Ο Αϊβαλιώτης πήρε την πρωτοβουλία, γιατί δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα. Η Ελλάδα με 21 ευρωβουλευτές έπρεπε να τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει αυτό και λέω ας πάνε επιτέλους οι άριστοι».

«Κόκκινη κάρτα στα λαμόγια και τους κλέφτες. Κόκκινη κάρτα στις 9 Ιουνίου. Ψηφίστε «Εθνική Ομάδα» και Κώστα Αϊβαλιώτη», ήταν το μήνυμά του.

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19;00 στο Πολεμικό Μουσείο.