Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων έδειξαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται πρώτος και με σχεδόν τριπλάσια διαφορά από τον δεύτερο, αλλά δεν καταφέρνει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

Συγκεκριμένα στο 97,93% της ενσωμάτωσης ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει 41,38%, ο Χάρης Δούκας 14,21% και ο Κώστας Ζαχαριάδης 13,35%.

Έτσι λοιπόν ο νυν δήμαρχος Αθηναίων την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Χάρη Δούκα, ο οποίος είναι υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη, με την ενσωμάτωση στο 6,22%, προηγούνται σε σταυρούς ο Νίκος Αβραμίδης, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Μανώλης Καλαμπόκας, η Αλεξία Έβερτ, ο Γιώργος Βουλγαράκης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Ευγένιος Κολλάτος, ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Βασίλης Αξιώτης και η Δανάη Μιχελάκου Βορίδη.

Στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, ο συνδυασμός τους οποίου θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή , πρώτη είναι η Ρωξάνη Μπέη και ακολουθούν ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η Ιωάννα Γεννηματά και η Μαρία Στρατηγάκη.

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ζαχαριάδη ο οποίος ήρθε τρίτος, πρώτη είναι η Δέσποινα Αλεβυζάκη και ακολουθούν η Διάνα Βουτυράκου, Αννα Φιλίνη, Όλγα Μπαλαούρα και Δημήτρης Αγανίδης.