Σίγουρος πως η Εθνική μπορεί να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο Ευρωμπάσκετ απέναντι στη Ρωσία εμφανίστηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM94.6.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως η αμυντική λειτουργία ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Σουηδία, δηλώνοντας πως βοήθησε η «γκέλα» της Τουρκίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έλληνας άσος:

«Σίγουρα κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Μπήκαμε χαλαρά ξεκίνημα στο ξεκίνημα όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Καταφέραμε να βελτιωθούμε κυρίως στην άμυνα που είναι και η βασική μας προτεραιότητα και να αλλάξουμε την εικόνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Έλληνα σέντερ που εν συνεχεία τόνισε:

«Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο».

Όσον αφορά την ήττα της Τουρκίας από τη Φινλανδία είπε: «Ευτυχώς που έγινε, το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια. Μας έδωσε μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή».

Κλείνοντας, σχετικά με το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Ρωσία τόνισε: «Με συγκέντρωση στην άμυνα νομίζω θα τα καταφέρουμε. Νομίζω όλοι πάνω – κάτω ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Πηγή: Sport-fm.gr