Σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεχωρίζει στην Πορτογαλία, όπως δήλωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου της εθνικής Ισπανίας μετά την πρόκριση επί της Γαλλίας για την ημιτελική φάση του Euro 2012. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός προπονητής των «φούριας ρόχας» τόνισε ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στη δική του.

«Δεν μπορεί να έχω εμπιστοσύνη στους γείτονές μας τους Πορτογάλους. Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κίνδυνος μόνο από τον Κριστιάνο (Ρονάλντο), αν και δεν υπάρχει όμοιός του. Νομίζω ότι η Πορτογαλία είναι ορισμός της αντεπίθεσης στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο 62χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Στην Πορτογαλία υπάρχουν ο Νάνι, ο οποίος μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι και μπορεί να σουτάρει έξω από την περιοχή, ενώ καλές πάσες δίνουν ο Μεϊρέλες και ο Μουτίνιο. Πίσω δείχνουν πολύ δυνατοί και μπορούν να έχουν καλή απόδοση στην επίθεση. Επίσης, δεν στέλνουν την μπάλα ή έχουν ως μοναδικό στόχο τον Ρονάλντο. Σίγουρα ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) είναι μοναδικός και δεν υπάρχει άλλος σαν και εκείνον».

Καταλήγοντας, ο Ντελ Μπόσκε τόνισε:
«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν το αγωνιστικό τους πλάνο. ΘΑ συνεχίσουν να παίζουν με σύστημα 4-3-3, όπως παρατάχθηκαν στους προηγούμενους αγώνες. Είναι αλήθεια ότι οι τέσσερις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα πρόσεξαν την άμυνά τους, όμως ελπίζω ότι η Πορτογαλία δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές».

Πηγή: sport-fm.gr