Στη δεύτερη ατομική της έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5», η Πόπη Τσουκάτου συνεχίζει τη φωτογραφική εξερεύνηση της κίνησης με μια έκθεση που έχει τον τίτλο In Motion2.

Η καλλιτέχνις παρουσιάζει φωτογραφίες από τις αναζητήσεις της του τελευταίου χρόνου με αντικείμενο και πάλι τον άνθρωπο σε κίνηση. Για άλλη μια φορά, η Τσουκάτου υπερβαίνει τα όρια του φωτογραφικού φακού και αποτυπώνει την κίνηση μέσα στο χωροχρόνο. Οι εικόνες της επιβεβαιώνουν το γεγονός πως η ζωή δεν είναι κάτι στατικό.

Η Πόπη Τσουκάτου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια για τα ΜΜΕ στο Birkbeck University of London. Εργάστηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα. Η ενασχόληση με την φωτογραφία ξεκίνησε ως χόμπυ. Στη συνέχεια έκανε μαθήματα στο Φωτογραφικό Κύκλο του Πλάτωνα Ριβέλλη και στο International Centre of Photography της Νέας Υόρκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.