«Ιστορία φτιάχνουν οι παρέες» λέει το τραγούδι και το επιβεβαίωσε η δραστήρια, όσο και δυναμική στις εκδηλώσεις της «παρέα» του Vstrom Hellas forum.

Το τελευταίο τριήμερο του καλοκαιριού η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού του Vstrom Hellas και κυρίως τα μέλη από το παράρτημα της Μακεδονίας διοργάνωσαν την 3η πανελλήνια συνάντηση του forum.

Μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό «παρών» με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει από μοτοσυκλέτες Vstrom η περιοχή του Πλαταμώνα.

O ιδανικός καιρός, η μοναδική τοποθεσία του κάμπινγκ αλλά και οι εκπλήξεις που επιφύλασσαν στα μέλη του φόρουμ οι οργανωτές βοήθησαν στην ολοκλήρωση της πιο επιτυχημένης πανελλήνιας συνάντησης στα 5 χρόνια λειτουργίας του forum.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε εκδρομή στη γύρω περιοχή, φωτογράφηση και κλήρωση δώρων ενώ το βράδυ του Σαββάτου το ροκ συγκρότημα «no money no funny» ανέβασε την ένταση.

Για περισσότερο από 3 ώρες διασκέδασε τους επισκέπτες αλλά και τους παραθεριστές του κάμπινγκ με ροκ μελωδίες ώσπου η βραδιά έκλεισε με τη ρίψη βεγγαλικών.

Οι επόμενες εκδηλώσεις του φόρουμ θα ανακοινωθούν στα μέλη εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της διαδικτυακής κοινότητας.