Μια Ducati καστομιά με έμφαση στον χρυσό

Η Monster 1200R όπως δεν τη σκέφτηκε ούτε η Ducati


ΜΟΤΟΝΕΑ
8:17
29/10/2019
Μια Ducati καστομιά με έμφαση στον χρυσό
3
loading

Μπορεί να μετρά αισίως 25 χρόνια ζωής, η φοβερή και τρομερή Monster παραμένει ωστόσο η μεγάλη αγαπημένη της custom σκηνής.

Κι αυτή τη φορά είναι η Diamond Atelier από το Μόναχο αυτή που βάζει τη δική της πινελιά στο κλασικό ιταλικό μηχανάκι. Μια πινελιά με πολύ χρυσό 24 καρατίων!

Το επιχρυσωμένο πλαίσιο είναι εξόφθαλμα η πιο ορατή μετατροπή, η οποία δένει ωστόσο υπέροχα με το λαδί του χρώματος και δεν μοιάζει κραυγαλέα.

Δεν είναι όμως μόνο η έμφαση στην πολυτέλεια, αλλά και η επιμονή στην τεχνολογία, καθώς πολλά εξαρτήματα τυπώθηκαν σε 3D printer, όταν δεν φτιάχτηκαν από τα χέρια των μηχανικών της γερμανικής φίρμας.

Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα που δεν θα περάσει σίγουρα απαρατήρητη. Είναι εξάλλου μια πραγματική Monster 1200R, ένα κακό μηχάνημα με 152 άλογα και 125Nm ροπής που φορά αναρτήσεις Öhlins και φρένα Brembo για να αγγίξει την τελειότητα.

Η νεόκοπη και υπερφιλόδοξη Diamond Atelier δεν έμεινε ωστόσο εκεί, στην κατασκευαστική δεξιοτεχνία της Monster του 2017.

Ήταν μια παραγγελία ενός πελάτη από τη Φρανκφούρτη, όπως μας λέει ο Tom Konecny της Diamond, και κράτησαν απείραχτο μόνο το ντεπόζιτο.

Άντε και το μπροστινό φως!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Απλά..

    ...κούκλα!!!

  2. avatar Billy.

    Custom - Κάστομ - Καστομιά = Φτιαγμένο και μεταποιημένο όχι από το εργοστάσιο αλλά από κάποιο ιδιώτη ή μικρή βιοτεχνία. Μοτοσυκλέτες custom ονομάζονται και οι τσόπερ (chopper) των δεκαετιών \'60-\'70 καθώς έχουν μεταποιηθεί από την αρχική τους μορφή. Custom επίσης ονομαζόντουσαν και οι μοτοσυκλέτες που ήταν χαμηλές με μεγάλη γωνία κάστερ και έμοιαζαν κάπως με τις τσόπερ (τύπου Yamaha Virago, Honda Steed, Suzuki Intruder, κ.α.).

  3. avatar καστομιά

    αναζήτησα σε 5 Ελληνικά λεξικά και στο Google την λέξη και δεν την βρήκα. Παρακαλώ όποιον την βρει να πει που υπάρχει και τι σημαίνει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει