Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις απόψε στη «Γη της ελιάς». Σε μια Μάνη που δεν ησυχάζει ποτέ, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπούν όλα.

Αναλυτικά η περίληψη του σημερινού επεισοδίου, που θα μεταδοθεί στις 21:00, στο Mega:

Η Ισμήνη καταφθάνει στην Κρήτη για την υπογραφή των συμβολαίων κι εκεί ο Λυκούργος της δείχνει το πατρικό του σπίτι και της εκφράζει την επιθυμία να το ανακαινίσει. Ο Αποστόλης αφήνεται ελεύθερος, καθώς βρισκόταν σε άμυνα. Ο θείος του Πότη πηγαίνει στη Μάνη για να παραλάβει τη σωρό του γιου του κι ορκίζεται να εκδικηθεί. Την εμφάνισή του κάνει και ο γιος της οικογένειας Ρουσσάκη, ο Μανώλης (Μάριος Μαριόλος), ο οποίος εντοπίζει τα σημάδια του ξυλοδαρμού στην Αλεξάνδρα, αλλά εκείνη δεν το παραδέχεται. Η κόντρα ανάμεσα στην Αθηνά και την Ιουλία συνεχίζεται, αυτή τη φορά για την πρωτοβουλία του Μιχάλη να πάρει άδεια χωρίς να τις ενημερώσει. Η Αθηνά μοιράζεται τα προβλήματά της με τον Ανδρέα κι εκείνος εκδηλώνει, για πρώτη φορά, κάτι παραπάνω από φιλικό ενδιαφέρον για εκείνη. Η Βασιλική εξομολογείται στον Παρασκευά ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είναι ερωτευμένη, είναι ο Στέφανος. Την ίδια ώρα, η Χάιδω καλεί τον Στέφανο στον γάμο της Βασιλικής, φέρνοντας τον σε αμήχανη θέση. Η Μαργαρίτα και η Αλεξάνδρα γνωρίζονται καλύτερα και μιλούν για τα προσωπικά τους. Η Μαριάννα καλεί την Ιουλία σε διήμερη εκδρομή στην Ύδρα κι εκείνη δέχεται να πάει, αλλά χωρίς το μωρό. Ο Στάθης, από την άλλη, αρχίζει να πολιορκεί την Ερωφίλη φανερά.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Στέλλα Κωστοπούλου, Ήβη Νικολαΐδου, Ντένια Ψυλλιά, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Αλεξάνδρα Ντούνη