Τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς «Maestro» ολοκληρώθηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram με τις αγαπημένες του στιγμές.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε: «Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας. Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές. Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια, εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

Υ.Γ.
Τελικά εκείνη η μουσική του Κώστα Χρηστίδη που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestrο».

Δείτε το βίντεο με το «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Χριστόφορε, είσαι χρυσάφι παιδί εκτός των άλλων ταλέντων σου. Σ’ αγαπήσαμε όλοι ειλικρινά Και σ αγαπάμε» ήταν το σχόλιο της Χάρις Αλεξίου. «Ποτέ δε θα ξεχάσουμε» σχολίασε με τη σειρά του ο Ορέστης Χαλκιάς. «Σ’αγαπώ» έγραψε η Μαρία Καβογιάννη, «Τις ωραιότερες μας στιγμές έχουμε ζήσει! Σας λατρεύω!» σημείωσε επίσης ο Γιώργος Μπένος.