Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς «Maestro» βρέθηκε η εκπομπή «MEGA Stories» τα μεσάνυχτα της Τρίτης 21 Μαϊ0υ.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνομίλησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επιτυχημένης σειράς. «Θα σου πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ-πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ» πρόσθεσε ο δημιουργός της πετυχημένης σειράς.

Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό

«Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτή την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί. Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι» σημείωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Το νέο κοινό μου είναι παιδιά 16-17 χρόνων

«Έχει έρθει ένα καινούργιο κομμάτι κοινού, που είναι τα πολύ νέα παιδιά 16-17 χρόνων, με τα οποία έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Όντως μου είναι πιο δύσκολο να καταλάβω κάποια πράγματα, αλλά προσαρμόζομαι, θα κάτσω να γράψω για τα νέα παιδιά αφού πρώτα συμβουλευτώ και ρωτήσω πράγματα» εξήγησε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το παρελθόν και τις πρώτες του δουλειές. «Θυμάμαι μικρότερος που έκανα μια εβδομάδα να γράψω το κάθε επεισόδιο. Και γυρνάω και λέω σε έναν φίλο μου “ρε γαμώτο, όταν ήμουν μικρός έγραφα πάρα πολύ, τι χείμαρρος, δεν σταματούσα να γράφω”. Και γυρίζει και μου λέει “ναι, αλλά έχεις δει τι έγραφες;”. Οπότε καλύτερα, που σήμερα είναι πιο ποιοτικά τα πράγματα, είμαι πιο σίγουρος και ξέρω τι θέλω να πω και μ’ αρέσει που έχω την πολυτέλεια να κάνω τα πράγματα, όπως θα έπρεπε να γίνονται», εξήγησε.

Το επόμενο βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Όσο για τα επαγγελματικά του βήματα μετά το Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε: «Έχει ήδη γεννηθεί η ιδέα. Είναι η ταινία. Νομίζω ότι είναι αυτό που πάντα λάτρευα και αγαπούσα».