Αναβρασμός επικρατεί στο ψυχαγωγικό τμήμα του ΣΚΑΪ με τη νέα σεζόν να αναδιαμορφώνεται πλήρως το πρόγραμμα. Προγράμματα και παρουσιαστές φεύγουν ενώ άλλοι βρίσκονται στην… αναμονή προκειμένου να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για το τι θα κάνουν και ποια θα είναι η νέα επαγγελματική τους στέγη.

Μια από τις παρουσιάστριες η οποία βρίσκεται σε αναμονή και περιμένει να δει αν η πρόταση που θα της κάνει ο ΣΚΑΪ είναι συμφέρουσα, είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Με δεδομένο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το πρωί της Κυριακής (12/05), ότι το My Style Rocks δεν θα γίνει την επόμενη σεζόν, η Κατερίνα Καραβάτου περιμένει να δει τι project θα της προτείνουν.

Η απάντησή της όμως και το project το οποίο θα της προτείνουν εξαρτάται από τι θα κάνει η Βίκυ Καγιά την ερχόμενη σεζόν καθώς σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του.

Φερεντίνος και Σεφερλής παραμένουν στον ΣΚΑΪ

Χρήστος Φερεντίνος και Μάρκος Σεφερλής παραμένουν στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, σε ότι αφορά τον Χρήστο Φερεντίνο, δεν θα παρουσιάσει τον «Μονομάχο» την ερχόμενη σεζόν αλλά ένα άλλο τηλεπαιχνίδι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής θα κάνει την σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» αλλά θα συνεχίσει και το «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δικιά σου».

Εκτός ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου και οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ διατηρούν άριστες σχέσεις, αυτό όμως δεν εμποδίζει την παρουσιάστρια να αναζητήσει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη για την ερχόμενη σεζόν. Η b, ως άψογη επαγγελματίας, αν και πήγε στον ΣΚΑΪ προκειμένου να παρουσιάσει άλλη εκπομπή, τελικά μεταφέρθηκε στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και η εκπομπή της δέχθηκε αρκετές αλλαγές χωρίς εκείνη να φέρει κάποια αντίρρηση.

Η συνεργασία της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται τέλος Ιουλίου και ήδη η παρουσιάστρια αναζητά την επόμενη συνεργασία της. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μόνο σίγουρο είναι πως η Μαρία Μπακοδήμου δεν οδεύει προς το Star Channel.