Χρύσα, Aira και Δώρα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor. Αυτό σημαίνει ότι το φύλο της μονομαχίας έχει πλέον κλειδώσει και θα είναι για άλλη μια φορά γυναικεία υπόθεση. Το μόνο που μένει να μάθουν οι τηλεθεατές, είναι το όνομα της τέταρτης μονομάχου.

Με τις επιλογές για την 4η υποψηφιότητα να είναι πολύ περιορισμένες είναι αρκετά τα πρόσωπα που μπαίνουν με μεγαλύτερο πάθος στον αγώνα προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία τους. Δεν μάχονται όμως όλα τα μέλη μίας ομάδας με το ίδιο σθένος και το γεγονός προκαλεί ερωτηματικά και αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των συμπαικτών του για τη φιλία του με τον James Καφετζή, σε σημείο που ο δεύτερος αναρωτιέται μήπως τελικά τους ζηλεύουν.

Η ένταση στην καλύβα των Κόκκινων ανεβαίνει…

Η ομάδα που θα κερδίσει την τέταρτη ασυλία

Με σθένος θα μπουν στον στίβο μάχης οι παίκτες των δύο ομάδων καθώς καμιά από τις δυο δεν θέλουν να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν μια ακόμα υποψήφια. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα η οποία αναμένεται να κερδίσει την τέταρτη ασυλία θα είναι η Μπλε.

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Χρύσα, Aira και Δώρα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor και περιμένουν και εκείνες με αγωνία να δουν ποια θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η τέταρτη υποψήφια θα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία όπως φαίνεται και στο τρέιλερ είναι μέσα στα νεύρα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού εξαιτίας της φιλίας Γκιουλέκα και James καθώς θεωρεί ότι διαρρέουν μυστικά της ομάδας της στην αντίπαλη ομάδα.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.