Μια αποκάλυψη «βόμβα» έκανε σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης, αφού υποστήριξε ότι η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη θα ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους.

Σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο «Πρωινό Σουσού», οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά το Πάσχα.

Η απόφαση για το πρόωρο τέλος ελήφθη από κοινού, καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί περαιτέρω σε διάρκεια μετά το Πάσχα, λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη, δηλαδή μια ώρα μαζί με break, οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβληθεί καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Είναι όλοι ενήμεροι. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον σταθμό παραμένει άκρως αρμονική. Μαθαίνω ότι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του «Mega» βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1 την επόμενη σεζόν. Υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει, αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.