Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 20/3) για τις ανάγκες της Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επισκέφθηκαν το σπίτι των παικτών του MasterChef 2024 ως φιλοξενούμενοι. Το μαγειρικό ζητούμενο για τις δύο μπριγάδες ήταν να δημιουργήσουν πιάτα, που να θυμίζουν ένα ζεστό κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι. Όλα αυτά βέβαια πάντα με τη σφραγίδα, την ποιότητα και τον παράγοντα του MasterChef!

Αυτή τη φορά, οι αποφάσεις και οι επιλογές του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας, Γιάννη Κούρτογλου, αποδείχθηκαν σωστές. Η νίκη της μπριγάδας του τον δικαιώνει απόλυτα και θα του δώσει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια.

Απόψε, Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο συμβούλιο οι διαγωνιζόμενοι περιμένουν, με ιδιαίτερη αγωνία, να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, ευελπιστώντας για το καλύτερο. Και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα υπάρχουν ανησυχίες για κάποια από τα πιάτα, που παρουσίασαν, ωστόσο και οι δυο μπριγάδες πιστεύουν πως στο τέλος η νίκη θα είναι δική τους.

Ο αρχηγός της χαμένης γκρι μπριγάδας, Άνχελ Σαχπαζής, μετά και την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους τρεις chef κριτές, για μια ακόμα φορά θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση, που δεν θα μείνει ασχολίαστη.

Η Δοκιμασία Ασυλίας θα εξελιχθεί σε δυο στάδια, με βασικό υλικό το κοτόπουλο και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τα μέλη της γκρι μπριγάδας. Ποιο μέλος της θα είναι αυτό που θα κερδίσει την ασυλία;

Ποια άλλα δύο μέλη της γκρι μπριγάδας θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και θα «παλέψουν» μαζί με τη Ζωή Καλλέργη, τον Ηλία Παναγιώτου και τον Χρήστο Γανίτη, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό;